Tak for sidst

PS:
Her har du et mindre uddrag fra "fotografens 6 tips til professionelle videoer med telefonen"

3 af 6 vigtige tips til at lave dine egne videoer med mobiltelefonen:

Du skal til at tænke i video. Hvis ikke i dag, så senest i morgen... Ej video er den store kampplads. Video er det der giver din virksomhed et ansigt ud af til. Du kan i den moderne (sociale) verden ikke klare dig med at være et logo. Du kan med andre ord ikke gemme dig bag markedsføring og tro at alting er som det plejer at være.

Du skal ud og promovere dig. Ud og blive moderne. Ud og blive synlig på det du er 100m mester i. Kun dine nuværede kunder kender dine evner og kompetencer. Det gør alle andre ikke. Og ja, hvis konkurrenten fortæller åbent om hvem han er, ja så skal du også. Helst før ham ;-)

Video lavet med din mobiltelefon er den nemmeste, billigste og mest effektive måde at markedsføre dig på. 

 

Nå her har du nogen af mine gode råd. Få resten ved at tilmelde dig nedderst på siden ;-)

 

#6: Lyset. 
Super vigtigt med lys der fanger dig rigtigt. 
Brug gerne det naturlige lys.

Stil dig i et vindue, så lyset kommer udefra og ind på dig. Altså ikke omvendt i det man kalder modlys. Så vil du blive helt sort at se på. 

#5:Lyden. 
Lyden er faktisk vigtigere end billedkvaliteten. 
Sørg altid for at lave dine videoer i et roligt miljø.

Har du mulighed for det kan du evt. bruge kameraets ledning med mikrofon. Sæt den fast på din skjortekrage - så vil du opleve at lyden er markant bedre end ved ikke at bruge mikrofon. 

#4: Rens din skærm. 
Fedtfingre og snavs giver dårlige optagelser

Det er egentligt ret simpelt. Sørg for at holde dit kamera rent.
Sørg altid for at have en klud med der kan rense dit kamera og skærm. Ved at have rent kamera kommer du ikke hjem med en optagelse som du i den sidste ende ikke kan bruge. 

 

Vil du have de resterende gode tips kan du gratis tilmelde dig "fotografens 6 tips til professionelle videoer med telefonen"
Du modtager dem med det samme. God fornøjelse

Thomas Martinsen