Privacy-Policy.jpg

PRIVATLIVSPOLITIK HOS VIDEOKURSUS.COM

Disse betingelser er opdateret den 16. juli 2018. 

Velkommen til videokursus.com
Som du sikkert allerede ved, så bliver der indsamlet data når man bevæger sig rundt på nettet, og det gør der selvfølgelig også her hos os.

Nedenfor er beskrevet hvad der indsamles og hvorfor det indsamles.

Der indsamles aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev, i kontaktformular eller ved køb af et produkt.


Disse personoplysninger er udelukkende til brug for at videokursus.com kan give dig den bedste service i forbindelse med dit køb, og de relevante nyhedsbreve du har accepteret.

Du kan til enhver tid anmode om at få slettet dine oplysninger, og du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet med et klik.

Videregivelse af personoplysninger som dit navn eller e-mail, vil kun ske med dit samtykke.

 

Beskyttelse og sikkerhed
I følge persondataloven skal alle dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. 
Vores personoplysninger lagres på servere hos vores hostingudbyder – nærmere bestemt hos One.com i Danmark. 
Vores webshop og websites leveres som et CMS system fra www.squarespace.com i USA. 

Alle onlinekurser hostes hos Simplero i USA (Powerful Through Grace, Inc.) 

Der anvendes kun databehandlere der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Sikkerhed
Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Hvad er persondata?
Persondata vil typisk være dit navn, emailadresse, fysisk adresse, fødselsdato, IP-adresse, lokaliseringsdata, betalingsinformationer, historik over køb, historik over hvilke sider du har besøgt hos mig, produktinformation eller mine ydelser.

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person.

Modtager du faktura fra mig, er jeg forpligtet til at gemme disse i 5 år ifølge SKAT, og dermed også de data du har givet mig i forbindelse med køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Cookies
Hvad er cookies?

Du har helt sikkert hørt om cookies før, og den hænger meget sammen med det ovenstående.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Så lang tid opbevares cookies
Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies.

Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

 

Formål med cookies på vores website:

·       At gemme dine indstillinger.

·       Trafikmåling og statistik.

·       Målretning og frekvensstyring af annoncering.
 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering 

 

Sletning af cookies: 

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt.
Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

 

·       Slet cookies på Mozilla Firefox browser

·       Slet cookies på Google Chrome browser

·       Slet cookies på Safari browser

·       Slet cookies på Opera browser

·       Slet flash cookies:

·       Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch

·       Slet cookies på Android telefoner

 

Benytter du en browser, som ikke er listet ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Husk:
Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Google Analytics
Anonyme data bliver delt med Google Analytics.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: 

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Vi forbeholder os retten til at tage et mindre gebyr for forespørgelser og behandling af data.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
 

VI forbeholder os retten til et mindre administrativt beløb som kompensation for vores tid vi skal bruge på at fremskaffe dine forespørgelser. Beløbet modsvarer den tid vi skal bruge på opgaven.

Henvendelse herom kan ske til: mail@videokursus.com

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Websitet ejes og publiceres af:

faceline
Gl. Køge Landevej 55, 4
2500 Valby

Tlf: 42 90 50 30
E-mail: info@faceline.dk
 

CVR: 27290639