Har du styr på facebook?

Sikkert ikke, men det er de færreste der har det. Men du er sikkert på facebook med din virksomhed ik?

Vi er glade for at du har vist interesse for at kunne bruge video og sociale medier sammen. Video på sociale medier er uhyggeligt effektivt. 

Vi anbefaler at I bruger lidt tid på at bygge siden op, det er en god investering. Og når alt kommer til alt er det en gratis ydelse fra facebook.  Har I ikke erfaring med at bygge en facebookside skal I være så velkommen til at tage fat i os, så skal vi nok hjælpe. 

Tag eventuelt fat på Lars Hendriksen der er vores facebook-nørd der kan hjælpe med at få lavet en professionel effektiv facebookside.

Lars kan kontaktes  på tlf: 22 16 04 83

facebooklogin.jpg

Det første gratis tips er en lille guide til at få bygget din facebookside op. I dette her link har du alle målene til dine billeder du skal forholde dig til. Det er en meget effektiv lille guide du altid kan læne dig op af.  Målene på facebookbillederne kan du se her...

Hvis ikke du er på facebook med en virksomhedsprofil vil vi klart anbefale det. På de sociale medier kan du ramme lige ned i maven på  de modtagere der syntes godt om jeres produkt eller virksomhed. Så er det kun et spørgsmål om at sende relevante oplysninger og tilbud ud til dem. I kan også bruge facebook til at sælge produkter og ydelser. 

ER I på facebook er der en række standard størrelser I skal være opmærksomme på. Facebook tillader nemlig rigtigt meget, men har også nogle begrænsninger. Primært for dine modtageres skyld, men også for facebooks egen. Vi skal hele tiden huske på facebook har interesse i at have så mange brugere, og så mange kunder i butikken som muligt. Facebook er en virksomhed som din og min. 

Billeder på facebook er nok den funktion der bliver brugt mest. Men det er de færreste der har sat sig ind i hvilke standard mål der gør sig gældende. Det er vigtigt for at dine billeder ser godt ud, og at modtageren har lyst til at klikke på dem. Et klik er den eneste måde hvorpå facebook kan måle aktiviteten på din side. OG uden aktivitet, ingen stjerne hos facebook = dårlig pladsering. 

Her under har vi linket til Froberg Design der har lavet en side der beskriver facebook målene på alle billeder og video. Vi har intet med Froberg Design at gøre, men det er et godt stykke arbejde de har lavet, så den linker vi bestemt gerne til. Se alle målene til facebook her...

 

 

Som opsamling på foredraget vil vi også godt give dig en reminder på de vigtigste ting du skal være opmærksom på hvis du selv går i gang med at lave video. 

Gratis videoguide:
Skulle du have interesse i at lære at lave video med din mobiltelefon som du kan bruge på de sociale medier, kan du tilmelde dig listen her under. Du vil modtage en komplet videoguide der hjælper dig godt på vej. Video kan være gratis effektiv markedsføring. 

PS:
Om et par dage sender vi dig en ny mail med gode tips mere. I den vil du modtage de sidste tips til at bygge en facebook side op.
I den mail vil du lære hvor meget tekst facebook max vil have du bruger på billeder.

Husk vi gør det ganske gratis. Skulle du kende nogen der kunne have interesse i at lære at lave deres egne videoer eller hvordan de bygger en facebookside op, skal du endelige dele siden her til dem du kender. Det vil være en stor hjælp for os. 

Se de første gratis tips her: 
3 af 6 vigtige tips til at lave dine egne videoer med mobiltelefonen

6 af 6 vigtige tips til at lave dine egne videoer med mobiltelefonen