Som lovet vil vi godt sende dig et par gode tips og tips som du kan tage med dig allerede i dag.  Nogen af trixene kender du måske allerede eller du har hørt om dem til foredraget. Men gode tips har det med at kun at være gode hvis de også bliver husket og brugt. 

 

3 af 6 vigtige tips til at lave dine egne videoer med mobiltelefonen:

#6: Lyset.
Super vigtigt med lys der fanger dig rigtigt. Brug gerne det naturlige lys. Stil dig i et vindue, så lyset kommer udefra og ind på dig. Altså ikke omvendt i det man kalder modlys. Så vil du blive helt sort at se på. 

#5:Lyden.
Lyden er faktisk vigtigere end billedkvaliteten. Sørg altid for at lave dine videoer i et roligt miljø. Har du mulighed for det kan du evt. bruge kameraets ledning med mikrofon. Sæt den fast på din skjortekrage - så vil du opleve at lyden er markant bedre end ved ikke at bruge mikrofon. 

#4: Baggrunden.
Tænk over din baggrund - er den vigtigt for din modtager? Gør dig selv den tjeneste at fjerne alt det der ikke er relevant for din virksomhed. Alt for meget støj i baggrunden fjerner fokus for dit vigtige budskab. 


Gratis videoguide:
Skulle du have mere interesse i at lære at lave video med din mobiltelefon, kan du tilmelde dig listen her under. Du vil modtage en komplet videoguide der hjælper dig godt på vej. 

PS:
Om et par dage sender vi dig en ny mail med gode tips. I den vil du modtage de 3 sidste tips til at skyde gode videoer med mobilen.
åber du stadig er frisk på at bruge 2 minutter på at læse om vores tips. Om ikke andet kan det være du kan få lidt ud af det til at lave bedre videoer af børn og børnebørn ;-) 
Husk vi gør det ganske gratis. Skulle du kende nogen der kunne have interesse i at lære at lave deres egne videoer, skal du endelige dele siden her til dem du kender. Det vil være en stor hjælp for os.