HVORDAN BRUGER DU VIDEO I DIN MARKEDSFØRING?

 
Hvordan bruger du video i din markedsføring
 

Tilmeld og lyt: Apple Podcasts | Android | RSS

Eller lyt her: 

 
 

Igen har jeg været så heldig og priviligeret at jeg har været med i en podcast.
Denne gang i Startopsnakken med Anders og Martin. 
Dagens emne er Hvordan bruger du video i din markedsføring?

Hvad er startopsnakken?
Anders og Martin er begge selvstændige og har ved siden af hver deres respektive virksomheder Startopsnakken som er en podcast der udkommer hver uge. Emnerne er alle realiseret til det at drive egen virksomhed. Stort som småt. 

Denne her podcast er #78, og har du endnu ikke lyttet til nogle af de foregående podcast, bør du lige smutte over forbi. Der er bunker af guldkorn til dig der er selvstændig eller går med tanker om at blive det  

Bla. har de lige lavet en sommerudgave af top 10 over de mest lyttede af deres podcast. 
Her ligger podcasten med Lasse Birk #1, og kan anbefales til dig der kæmper med at få booket møder. Lasse er 100meter mester i at booke møder, og måske Danmarks bedste på området. 

Jeg har selv haft fornøjelsen af at møde Lasse - der i øvrigt er gået selvstændig siden han var med i podcasten ;-) Selvfølgelig med succes.
Lasses firma hedder Proficio Besøg Lasse på hans web her

Tilbage til podcast #78 hvor jeg var i studiet med Martin. Det vil sige jeg var på mit eget kontor i Valby, og Martin var på sit kontor i Roskilde. 

Jeg kontaktede Martin på Linkedin og connetede med ham, og det udviklede sig til at jeg skulle være med i deres podcast. 

Lyt med, bliv inspireret til hvordan du kan bruge video i din markedsføring ;-)

Blev du inspireret og vil have mere podcast, så kan du lytte til podcasten jeg lavede sammen med Leif Carlsen fra Social Selling Company, hvor vi talte om at Sælge med video... uden at sælge

Eller du kan lytte med i podcast #114 fra Help Marketing med Eric Ziengs hvor vi talte om personlig branding med mobiltelefonen

 

 

 

GRATIS PEPINAR

Går du med ønsket om at komme igang med at producere video med din mobil - samt lære at anvende det i din markedsføring? Og har du evt. brug for et kærligt spark til at komme i gang? 
Så kom med til vores næste pepinar →

 
 

Et Pepinar er vores bud på en kombineret Peptalk og et Seminar.
Hos os bliver det omsat til: 1,5 times Pepinar. ;) 

Er du mere til online versionen?
klik her og se, hvornår vi afholder webinar næste gang →