HVAD KAN VI LÆRE AF EM TRIUMFEN PÅ TV2?

 
 

Hvad kan vi lære af EM triumfen på TV2.dk?
Laver du video til virksomheden, burde du lure hvordan TV2 har arbejdet med deres indslag om Danmarks semifinale mod Holland til EM i fodbold 1992. Indlaget er fra den 22 Juni 2017

I dag er det præcis 25 år siden at vi alle som nation fik en kollektiv-fest og krammede hinanden i det uendelige. Alle elskede alle over flere dage.
Skønt skønt ;-)

I dag vil jeg prøve at sætte fokus på hvad vi kan lære af af den triumf som TV2 med rette har sat fokus på i anledningen. 

 
Holland-Danmark
 

TV2 havde rettighederne til landsholdfodbolden den gang, og her 25 år senere kan de stadig få noget positivt ud af det. Det syntes jeg er stærkt arbejde og god nytte af de mange midler de sikkert betalte for at have rettighederne den gang. Og det til trods for at det i dag er nogle helt andre medier end det var tilfældet den gang. Der var Internettet altså nærmest ikke opfundet og vi skulle få vores nyheder fra TV og aviser. 

Mangler du inspiration til hvilke videoer du skal lave? 

Jeg har, for at gøre det nemt, lavet en video hvor jeg viser hvor genialt de har genbrugt materialet fra den gang. En måde som du burde lure af, hvis du arbejder med video på dine medier og web. 

Se videoen og lad mig gerne modtage links med andre der har lavet noget tilsvarende på deres web. 

Jeg syntes det er en genial måde at TV2 fastholder brugerne på deres web. Hvilket i den sidste ende kan være meget givende for deres SEO og fastholdelse af seerne, og dermed indirekte med til at drive flere sponsorkroner i kassen.  

Se også: "Sælg...uden at sælge" som handler om hvordan du kan sælge med video, uden at sælge

- Thomas Martinsen, ekspert i mobilvideoer

Det flotte TV2 arbejde er udført af: 

Patrik Strodl Petersen og Thomas Thoning

22. juni 2017

PS: 
Linket til det oprindelig indslag kan du se her:

TV2s dækning af EM triumfen →