FREMTIDENS LEDELSE STARTEDE I MORGES DA DU STOD OP!

Vi har haft Frank Ewert fra Executive Cognito på besøg i vores podcast studie.
 

Det blev til en snak om de digitale udfordringer som bestyrelsesmedlemmer, direktører og ledere i stigende grad bliver nødt til at forholde sig til.

fremtidens-ledelse_4x3.jpg

Executive Cognito etablerer og driver omhyggeligt sammensatte netværksgrupper for direktører og bestyrelsesmedlemmer. Frank Ewert er direktør og partner - og driver selv flere af netværksgrupperne, så han ved, hvad der rør sig på direktionsgangene rundt om i landet. 

Nogle af de emner, der ifølge Frank Ewert fylder i hverdagen er bl.a. de udfordringer, den stigende digitalisering af vores hverdag og arbejdsrutiner bringer med sig.

Fx bliver klassiske brancher som detailhandlen disrupted af online forretninger, der formår at fange kundernes opmærksomhed og behov på en ny og hurtigere måde. 

Klassiske jobs som bogholderen og supporteren bliver disrupted af kunstig intelligens og automatiserede processer. 

Klik på Play-knappen herunder for at høre den korte version af podcast'en - eller rettere, introduktionen af Frank Ewert og Executive Cognito.

Ønsker du at høre den fulde version, kan du finde den på vores podcast side - eller ved at klikke her.  

 


Hvordan håndterer I de digitale udfordringer i jeres virksomhed? Er der noget, der har overrasket jer eller har digitaliseringen åbnet op for nye muligheder? Vi hører rigtig gerne jeres kommentarer herunder.