Derfor skal du bruge video i din markedsføring

Dogwhisperer.dk træner hunde professionelt - og bruger også video professionelt. 

Hvorfor er det så vigtigt at bruge video i dag?

Jo, bl.a fordi det er blevet nemt at lave sine egne videoer. Det er gratis hvis du laver dem selv med din mobiltelefon, og så er det et hurtigt medie som nemt kan indeholde en lang række elementer som er det vi efterspørger. 

Der ud over kan videoer hurtigt deles på sociale medier. Det kan være en afgørende faktorer for om du bliver fundet i dag. 

Laver du selv dine videoer med din mobiltelefon, har du alle muligheder for at kunne skyde en video lige når du er klar til det. Når du er i humør til det. Når det passer dig. 

Ved du ikke endnu hvordan du kommer i gang med at lave dine egne videoer, så kan du hente mine gratis videotips og kom igang med det samme. Koster gratis ;-)

Dogwhisperer.dk er et klasseeksempel på hvordan  man som virksomhed bør gøre med video. 
Tilbage i januar 2014, kontaktede Henrik og Bettina der driver Dogwhisperer.dk med stor succes, mig for at høre om ikke jeg kunne hjælpe dem med at få lavet et foto til bilen. Henrik havde været i den lokale TV2 og fået efterfølgende meget positiv omtale. De ville naturligvis gerne smede men jernet var varmt. Men vores møde kom næsten ikke til at handle om fotos til bilen. Istedet foreslog jeg at de kom igang med at lave videoer. Hvorfor? Ja det kan nok nemmest forklares her under som jeg har gjort. 
Men i den korte version, kan jeg fortælle at Henrik og Bettina tog ideen til sig. I dag har de en fantastisk forretning der bare buldrer der ud af. Alt hvad Henrik og Bettina foretager sig i deres træning, smider de ud på nettet som video. De smider det på deres egen web og deres sociale medier. Super effektivt.  Til dato har de næsten 400 videoer lagt ud. Nogen er skjulte, de fleste er offentlige. De skjulte er lagt så deres VIP-kunder betaler for at få det bedste af det bedste. det kan bestilles her: Ekslusive videoer 

Besøg dem på Dogwhisperer.dk  hvis du kæmper med at din hund trækker eller I bare ikke taler samme sprog. Jeg kan virkelig på det varmeste anbefale at tjekke Dogwhisperer.dk ud. 

Video er følelser
Video kan skabe følelser og den rette stemning hos modtageren som tekst og fotos ikke ville gøre.

Video skaber forståelse
Video giver en bedre indsigt om dig og dit produkt/ydelse.

Video fortæller en historie
Med få simple budskaber kan du kommunikere præcis til modtageren ved at bruge din personlighed.

Video skaber opmærksomhed
Video fremhæves på Googlesøgninger. Video fremhæves på facebook. Video fastholder modtageren og dermed øger det din synlighed på de forskellige sociale medier. 

Uden video ville Dogwhisperer.dk  ikke nå ud til den samme målgruppe. som de gør nu. Video har gjort en afgørende forskel i deres virksomhed. 

Uden video ville Dogwhisperer.dk  ikke nå ud til den samme målgruppe. som de gør nu. Video har gjort en afgørende forskel i deres virksomhed. 

Kombinerer du tekst, fotos og video, rammer du alles behov.
Video alene gør det jo ikke. Du har som udgangspunkt tre elementer at slå på. 
Tekst, fotos og video.

 

Tekst
Google søger på tekst. Teksten kan så komme fra et billede eller en video. Men der skal være en form for tekst som google kan finde. Godt indhold (content) er super vigtigt for at du bliver fundet. Har du så også gode videoer med gode tags er det ekstra godt.


Foto
Fotos er tit det er fanger vores opmærksomhed. Det er stadig vigtigt at du navngiver dit billede, evt. laver en beskrivende tekst og så eller tænker over om billedet er relevant til at underbygge dit budskab.


Video
Videoen er blevet en slagmark for både Google/Youtube og facebook/Instagram. Begge ønsker at fremhæve opslag med videoer. På facebook fremhæver de simpelthen de videoer der bliver uploadet direkte til facebook eller gennem Instagram som også er ejet af facebook. Altså uden om Youtube.


Hvad Googles træk i den kamp er, vides endnu ikke.
Måske de vælger at købe Twitter og dermed have direkte adgang til en anden målgruppe?

Ellers måske de vælger at lade videoer afspilles automatisk i søgninger som vi ser det på facebook, hvis ellers de kommer direkte fra Youtube? Men spændende bliver det. 

Hente mine gratis videotips og kom igang med det samme. Koster gratis ;-)

Besøg gerne www.dogwhisperer.dk - Danmarks største online hundetræning.


Trækker din hund, kan den ikke være alene hjemme, eller vil du bare gerne lære den bedre at kende, er Dogwhisperer.dk stedet.

Se nogen af deres mere end 600 videoer. Imponerende

IVÆRKSÆTTERPAKKEN M. Røde Smartlav+

DKK. 744,- + moms 

IVÆRKSÆTTERpakken. Perfekt til iværksætteren der er på farten
Sættet der kan være alle steder... I håndtasken f.eks. ;-)
God lyd, Håndstativ til perfekte fotos eller videoer. 
Kan bruges  både til fotos & video.  

Pakken indeholder:

  • 1. stk. Shoulderpod S2

  • 1. stk. Rødesmartlav+ mikrofon

  • 1. stk. Røde smartlav+ deadcat  (Pels)

*iPhone medfølger ikke

Du skal vælge den her pakke hvis du laver videoer hvor du ikke er mere end ca. 1 meter fra kameraet. Ledningen forhindrer dig i at bevæge dig længere væk.
Til gengæld er lyden super godt for få penge med denne her mikrofon. 

Har du brug for mere bevægelighed, skal du vælge Bloggerpakken med Røde Video ME
 

Sammenlign hvilke mikrofoner du skal bruge til hvad →

 

Fragt*:
Fast fragt på alle varer, uanset antal og størrelse: Kr. 95,- + moms
* GRATIS fragt på køb over kr. 3.000,-

Levering:
1-3 dage. Oftes fra dag til dag ved bestillingen inden kl. 14.00

Få hjælp til at købe: 
Ring 42 90 50 30 mellem 9.00 - 17.00 eller brug chatten

Quantity:
Læg i kurv →